Notice: Trying to get property of non-object in /srv/vhost/sacsamarretes.es/home/html/classes/Tools.php on line 1222
Serveis - Sac samarretes

ESTAMPACIÓ

A Sac Samarretes realitzem tot tipus d'estampacions en samarretes, dessuadores, polos o roba de nadó. Estampem un text, una foto o i·llustració i a partir d'una única unitat. Realitzem des de petites a grans produccions. Només cal escollir el color desitjat i enviar-nos el dibuix.

El nostre equip està especialitzat en l'estampació tèxtil i comptem amb un sistema de vinil de tall i digital que ofereix una màxima qualitat. Es tracta d'una màquina que utilitza la tècnica de tall en un vinil amb la forma del disseny escollit. Oferim un producte i resultat d'alta qualitat i resistent als rentats.

SERIGRAFIA

A Sac Samarretes estem especialitzats en l'estampació industrial en laca assecada. Treballem a partir de 25 unitats i podem realitzar samarretes personalitzades utilitzant fins a cinc colors. Realitzem un servei professional i li donem forma a totes les teves idees. Estampem el teu logo o disseny en tot tipus de peces tèxtils amb un acabat perfecte i molt durador. Els resultats són espectaculars.

La serigrafia tèxtil és una tècnica d'estampació aconsellada per a diferents col·lectius: autònoms, pimes, esdeveniments, etc. És el procés ideal per desenvolupar la teva imatge corporativa cuidada, sense perdre detall, i a bon preu.


  • preus especiales