Notice: Trying to get property of non-object in /srv/vhost/sacsamarretes.es/home/html/classes/Tools.php on line 1222
Condicions Generals de compra - Sac samarretes

Condicions generals de compra

 

La utilització dels serveis o la contractació de productes a Sac Samarretes, suposen l'acceptació de les següents condicions generals:

 

1.- Acceptació i disponibilitat de les Condicions Generals de Compra

 

Mitjançant l'acceptació del present contracte, vostè declara:


A) Que és una persona major d'edat i amb capacitat per contractar,


b) Que ha llegit i accepta les presents condicions generals.

Aquestes condicions generals (en endavant, "les Condicions Generals"), regulen la relació jurídica que emana dels processos de contractació realitzats entre els usuaris-clients (en endavant, "Usuari") de la pàgina web de comerç electrònic ubicada a la url sacsamarretes.es propietat de Sac Samarretes. Els Usuaris accepten les Condicions Generals des de l'instant que utilitzin, contractin o adquireixin qualsevol producte. Aquest document pot ser imprès i emmagatzemat pels Clients, per la seva banda, Sac Samarretes davant de qualsevol modificació de les presents Condicions Generals respectarà sempre les que l'usuari hagi acceptat en el moment de realitzar la compra, per la qual cosa posem a disposició d'aquests la adreça de correu electrònic info@sacsamarretes.es per tal de consultar qualsevol dubte sobre les Condicions Generals o sol·licitar-nos una còpia de les mateixes en cas de pèrdua.

 

2.- Guia de compra

2.1 Registre de l'usuari

La utilització del lloc web sacsamarretes.es, no comporta l'obligatorietat d'inscripció o registre de l'usuari, si bé per facilitar la compra electrònica i evitar demanar als clients les mateixes dades cada vegada que realitzin una nova, si és necessari aquest requisit. Aquest registre d'usuari pot realitzar-se a través de la secció "Subscriure" o bé durant el mateix procés de compra. En finalitzar el procés rebrà un correu electrònic confirmant l'alta.

El registre com a usuari de sacsamarretes.es és gratuït i no està sotmès a condició ni cap contrapartida. Es pot donar de baixa com a usuari en tot moment enviant un correu electrònic a info@sacsamarretes.es. La baixa comportarà la cancel·lació de les seves dades de caràcter personal així com la impossibilitat de realitzar noves compres en el futur fins que no es torni a donar d'alta com a usuari.

El servei de venda en línia de sacsamarretes.es ofereix la possibilitat de realitzar la compra com a usuari convidat, encara que en ambdós casos serà obligatòria l'acceptació expressa de la nostra política de privacitat i les condicions generals de compra que regeixen el servei.

Modificació de dades: Tota modificació o canvi de les dades associades al teu perfil com a soci de Sac Samarretes, podrà realitzar-accedint a la secció 'El meu compte'. Així mateix, qualsevol canvi en les dades notificades arran d'una compra (l'adreça de lliurament, p.ex.) podrà comunicar per correu electrònic a l'adreça info@sacsamarretes.es, sempre tenint en compte els terminis de lliurament assenyalats en les presents condicions generals de compra. De la mateixa manera, Sac Samarretes posa a la teva disposició l'adreça de correu electrònic info@sacsamarretes.es perquè puguis exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

2.2 Procés de compra

Per realitzar la comanda d'un o més productes a Sac Samarretes, l'usuari ha de seguir els passos indicats en el procés de compra, emplenant les dades sol·licitades, confirmant la compra dels productes i realitzant el pagament de la comanda. En confirmar la compra dels productes afegits a la seva cistella de compra, l'usuari disposarà de tota la informació relativa a la comanda en tramitació (inclòs el cost associat al transport de la comanda fins a la direcció indicada) i de totes les dades contractuals corresponents.

Per adquirir algun producte serà necessari prémer sobre l'opció 'afegir a la cistella' que figura a cada producte i acudir a la secció 'El meu Cistella', a la part superior de la pantalla, per completar el procés per realitzar la comanda del mateix. De manera inicial es presenta el resum d'articles seleccionats així com un espai, 'codis de descompte', en el qual l'usuari podrà introduir el codi del mateix en cas de disposar d'un.

El procés continuarà en prémer sobre l'opció 'realitzar compra', que donarà pas a una nova pantalla en què es brindarà la possibilitat de registrar-se com usuari o com a convidat (havent d'acceptar en tots dos casos la política de privacitat de la pàgina i les condicions generals de compra que regeixen el servei), o iniciar la sessió en cas d'usuaris ja registrats.

Un cop concretats les dades de facturació i d'enviament, se li sol·licitaran altres dades necessàries per atendre la comanda, com ara l'acceptació del sistema de lliurament proposat, i el sistema de pagament mitjançant targeta.

El procés de compra finalitza amb un resum de la comanda sol·licitat, en el qual també s'inclou el detall dels costos afegits en concepte d'enviament, i culmina en prémer sobre l'opció 'comanda amb obligació de pagament'. Un cop completat el procés Sac Samarretes li confirmarà la recepció de la comanda mitjançant un correu electrònic amb les dades relatives a aquest.

Tingueu en compte que això no significa que la seva comanda hagi estat acceptat. Totes les comandes estan subjectes a la nostra acceptació. Només s'acceptarà la compra quan li enviem la confirmació d'enviament i aquesta es referirà exclusiva i únicament aquells indicats en la confirmació d'enviament.

L'usuari que adquireixi productes en el lloc web es compromet a pagar en el moment en que confirmi la compra. Així, la comanda no es tramitarà fins al moment en què Sac Samarretes, rebi la conformitat del pagament.

 

3.- Forma, terminis i costos d'enviament:

L'enviament dels articles comprats a la botiga online sacsamarretes.es són gestionats a través de la companyia Sac Samarretes

Els terminis de lliurament varien en funció de la destinació de l'enviament:

Espanya i Portugal: 10 dies

Balears, Canàries, Ceuta i Melilla: 12 dies

Comunitat Europea: 12 dies

Fora de la Comunitat Europea: 20 dies

Informació important per a enviaments internacionals i altres destinacions: Els impostos de duanes locals no estan inclosos en les despeses d'enviament pagats en la seva Ordre de Compra. Sac Samarretes no té control sobre aquestes polítiques fiscals que varien de país a país. El servei de missatgeria internacional li pot presentar una factura independent de les autoritats locals duaneres.

No es realitzen enviaments dissabtes, diumenges ni festius.

El cost de l'enviament serà calculat automàticament i detallat en el moment de confirmar la compra perquè l'aprovi sempre el client abans de confirmar el pagament. Els costos d'enviament varien en funció del lloc de lliurament.

- Península i Balears

- Canàries, Ceuta i Melilla

- Comunitat Europea

- Fora de la Comunitat Europea

Per evitar problemes en el cas que vostè no es trobés en el domicili en el moment del lliurament caldrà que ens faciliti un telèfon de contacte en el qual poder localitzar-la.

Sac Samarretes, es compromet a lliurar els productes en perfecte estat a la direcció que l'usuari assenyali al formulari de comanda, dins de l'horari laboral habitual.

Sac Samarretes no serà responsable pels errors causats en el lliurament quan l'adreça de lliurament introduïda per l'usuari en el formulari de comanda no s'ajusti a la realitat o hagi estat omesa. Si en el moment del lliurament l'usuari es troba absent, el transportista deixarà un comprovant indicant com procedir per concertar una nova entrega.

Si passats set dies hàbils des de la sortida a repartiment de la comanda no s'hagués concertat l'entrega, l'usuari s'haurà de posar en contacte amb info@sacsamarretes.es

 

4.- Tarifes i condicions de pagament

Els preus exposats a la botiga online sacsamarretes.es van referits en euros i inclouen IVA (excepte els que tinguin per destinació Canàries, Ceuta i Melilla que inclouran els impostos i aranzels corresponents d'acord amb la normativa vigent en cada un d'ells). Aquests preus no inclouen les despeses d'enviament. Aquestes despeses són a càrrec del client. Les tarifes d'enviament seran comunicades a l'usuari en formalitzar la comanda, i hauran de ser acceptades per aquest en confirmar la compra.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però no afectaran les comandes als que ja hàgim enviat una confirmació d'enviament.

L'usuari que adquireixi productes en el lloc web es compromet a pagar en el moment en que confirmi la compra. El pagament de la seva comanda es produeix en temps real a través del TPV virtual un cop s'hagi comprovat que les dades proporcionades són correctes.

En fer un pagament amb targeta confirma que és de la seva propietat. Les targetes de "pagament" estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l'entitat emissora de les mateixes, però si aquesta quantitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsable per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar la venda.

En un termini màxim d'entre 48 hores des de la recepció de la confirmació de pagament, Sac Samarretes enviarà a l'usuari, mitjançant correu electrònic, una confirmació de la compra, incloent el número de comanda. La confirmació no té validesa com a factura, només com a comprovant de compra. La factura corresponent a la compra efectuada, s'ha de remetre impresa al client juntament amb el producte.

Forma de pagament:

El pagament es podrà realitzar per transferència bancària al compte ES17 0081 1732 3100 0105 6412, del Banc de Sabadell.

També pot realitzar-se amb targeta de crèdit a través del servei TPV Virtual de Banc Sabadell. Es tracta d'un sistema de compra que permet identificar amb seguretat als clients que compren a través d'Internet. Aquest sistema compleix els nous estàndards de comerç electrònic segur adoptats per les marques internacionals de targetes Visa i MasterCard amb la finalitat de garantir la titularitat del comprador.

En cap moment Sac Samarretes emmagatzemarà ni tractarà dades referents a la seva targeta de crèdit. Un cop emplenades les dades personals i d'enviament sacsamarretes.es, serà redirigit a l'entitat bancària Banc de Sabadell i serà en aquesta entitat on podrà introduir directament les seves dades bancàries i fer el pagament a través de Servidor Segur. Les vendes que realitzin a través del servei de pagament per Internet Cyberpac de Banc de Sabadell amb targetes emeses per qualsevol altra entitat financera nacional o estrangera i en què s'efectuï l'autenticació de la identitat del titular de la targeta, seran gestionades per aquest nou sistema. En aquests casos, ni el titular de la targeta ni l'entitat emissora de la targeta podran al·legar desconeixement de la compra efectuada, ni sol·licitar la retrocessió de l'operació amb el motiu "operació no autoritzada pel titular de la targeta".

 

5.- Dret de Desistiment

Vostè té dret a desistir del present contracte en un termini màxim de 14 dies naturals sense necessitat de justificació.

El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals a comptar des del dia que vostè va adquirir la possessió material dels béns.

Per exercir el dret de desistiment, heu de notificar a Sac Samarretes seva decisió de desistir del contracte a través d'una declaració inequívoca que ho manifesti a través del formulari de contacte de la pàgina web o enviant un correu electrònic a info@sacsamarretes.es

Podrà utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, encara que el seu ús no és obligatori.

Per complir el termini de desistiment, només cal que la comunicació relativa a l'exercici de la seva banda d'aquest dret sigui enviada abans que venci el termini corresponent.

Model de formulari de desistiment

- A l'atenció de:

Sac Samarretes

Per la present li comunico que desisteixo del meu contracte de venda del següent bé / prestació i amb el número de referència (*)

- Comanda realitzat el (*) / rebut el (*)

- Nom del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris

- Domicili del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris

- Signatura del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris

- Data i lloc

(*) Ratlleu el que no escaigui.

Conseqüències del desistiment. En cas de desistiment per la seva banda, li retornarem tots els pagaments rebuts per vostè, incloses les despeses d'enviament de la seva comanda (amb l'excepció de les despeses d'enviament de la seva comanda).

Sac Samarretes no es fa responsable de les despeses d'enviament per devolució o desistiment i aconsella l'enviament per correu certificat o amb justificant de recepció.

El termini perquè li fem aquesta devolució serà, com a màxim de 30 dies naturals a partir de la data en la que se'ns informi de la seva decisió de desistir del present contracte.

Procedirem a efectuar el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per vostè per a la compra inicial, llevat que hi hagi disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament.

Podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els béns o fins que vostè hagi presentat una prova de la devolució dels mateixos, segons quina condició es compleixi primer.

Haurà vostè retornar o lliurar directament els béns a: Sac Samarretes.

En aquest cas haurà de vostè assumir el cost directe de devolució dels béns.

Només serà vostè responsable de la disminució de valor dels béns, des que els rep fins que ens informa del desistiment, resultant d'una manipulació diferent a la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.

L'oferta dels productes de Sac samarretes tenen validesa limitada podent ser modificada, rectificada o cancel·lada sense previ avís als usuaris i consumidors habituals o eventuals.

La responsabilitat civil de Sac Samarretes pels productes subministrats queda limitada a l'import dels mateixos, l'usuari o consumidor renúncia a reclamar qualsevol responsabilitat a Sac Samarretes per qualsevol concepte en qualsevol cas d'insatisfacció dels productes adquirits en Sac Samarretes així com possibles fallades, lentitud d'accés o errors en l'accés a la pàgina web, incloent-pèrdues de dades, o un altre tipus d'informació que pogués existir a l'ordinador o xarxa de l'usuari que accedeixi a sacsamarretes.es.

 

6.- Canvis i devolucions

El client ha de sol·licitar el seu canvi o devolució mitjançant el formulari de contacte de la nostra pàgina web o enviant un mail al correu electrònic a info@sacsamarretes.es indicant: el número de comanda, la referència de l'article i el motiu de la devolució.

Perquè una devolució sigui acceptada, el producte a retornar han de complir els requisits següents: El producte no ha d'estar usat, ha de ser enviat en les mateixes condicions en què va ser rebut i en l'embalatge original, incloent tot el que amb ell s'hagués remès i les seves etiquetes en perfecte estat a la nostra oficina. També s'ha d'incloure una còpia de l'albarà de lliurament dins del paquet, on es marquin els productes retornats i el motiu de la devolució. L'usuari serà responsable del cost de retornar-nos els productes tenint en compte que aquells acceptats com a defectuosos li seran recanvis i abonades les despeses de devolució. Tingueu en compte que si decideix retornar-nos els articles a ports deguts no acceptarem el paquet.

Si s'han respectat els requisits del punt anterior, canvis i devolucions, Sac Samarretes enviarà a l'usuari un correu electrònic confirmant l'acceptació de la devolució, i procedirà a l'abonament de l'import dels productes retornats, menys el cost de retorn dels mateixos. Les despeses d'enviament de la comanda únicament es reemborsaran en el cas de productes defectuosos o incorrectes.

Haurà retornar el producte a les nostres oficines en el termini dels set dies posteriors a la seva recepció. Procedirem a examinar detingudament el producte retornat i li comunicarem per correu electrònic la devolució o substitució del mateix. La devolució o substitució de l'article s'efectuarà el més aviat possible. Se li enviarà un producte nou lliure de defectes sense cap càrrec extra, només es retornarà l'import total pagat, en el cas que no quedin existències de l'article defectuós.

Una vegada que rebem la mercaderia, i comprovem que compleix amb els requisits esmentats anteriorment procedirem a enviar el nou article que el client hagi escollit per fer el canvi.

Canvis: Si un cop rebi la comanda no queda satisfet, recordeu que només és possible el canvi per una altra talla o un altre article d'import igual o superior pagant la diferència de preu, dins dels catorze primers dies des de la data de recepció de la comanda. Les despeses de retorn de la devolució són a càrrec del client (excepte en el cas de productes defectuosos o incorrectes). Sac Samarretes No rebrà en cap cas paquets a ports deguts.

Devolucions:  En cas de defecte o tara en l'article, l'usuari té dret de retornar l'article comprat a Sac Samarretes en el termini de catorze dies hàbils des de la data de recepció. En aquests casos, Sac Samarretes assumeix el cost del transport. Si en el moment del lliurament el producte té alguna tara o defecte de fabricació, s'haurà de posar en contacte amb nosaltres de forma immediata per mitjà del nostre Formulari de Contacte o enviant un e-mail al correu electrònic info@sacsamarretes.es indicant-nos el e-mail el problema que han trobat (L'informem que tot el producte enviat es revisa acuradament per evitar aquestes situacions).

Les característiques essencials dels productes són presentades en Sacsamarretes.es dins de cada fitxa del producte. Malgrat el escrupolosa cura que ha té Sac Samarretes en la seva reproducció fidedigna, les imatges i els colors dels productes posats a la venda en sacsamarretes.es podrien, però, no reflectir fidelment la realitat, a causa de les característiques específiques del navegador d'Internet o de la pantalla utilitzats per l'usuari. Si té algun dubte, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

Només és possible tramitar devolucions de productes adquirits a la nostra botiga online.

 

7.- Ofertes

Sense perjudici del que disposa la legislació específica, les ofertes o propostes de contractació per via electrònica són vàlides durant el període que fixi Sac Samarretes o, si no, durant tot el temps que romanguin accessibles als destinataris i sempre subjecta a la disponibilitat de l'article ofert.

 Si en el moment de l'emissió de la comanda detectéssim que no hi ha existències d'algun dels productes inclosos en el mateix, ens posaríem en contacte amb vostè per comunicar-li la impossibilitat de subministrar aquest article i procediríem l'abonament de l'import corresponent.

Per devolucions d'articles en promoció el descompte s'apliqui sobre un únic article o promocions amb descompte sobre el total d'una compra, la quantitat a retornar serà aquella que el client va pagar per l'article, que apareixerà en el justificant de compra i no el preu que l'article tenia sense la promoció.

En el cas que hi hagi utilitzat per a la compra cupons descompte, tingui en compte que no es reemborsarà el valor del cupó descompte empleat.

Tots els imports que hagin estat prèviament cobrats per Sac Samarretes i que haguessin de ser retornats als clients de conformitat amb el que preveu la present clàusula, seran abonats, en la mesura del possible, a través del mateix mitjà de pagament que s'hagués utilitzat durant la compra. En el cas que el mitjà emprat no permetés la realització d'abonaments, Sac Samarretes tornarà les quantitats que correspongui mitjançant transferència. Tingueu en compte que la seva entitat bancària pot trigar fins a set dies a processar l'abonament.

 

8.- Propietat intel·lectual

Els continguts subministrats per Sac Samarretes estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de Sac Samarretes. Mitjançant l'adquisició d'un producte o servei, Sac Samarretes no confereix a l'adquirent cap dret d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre el mateix, reservant Sac Samarretes tots aquests drets. La cessió dels citats drets precisarà el previ consentiment per escrit per part de Sac Samarretes. El client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts.

La propietat intel·lectual s'estén, a més del contingut inclòs a Sacsamarretes.es als seus gràfics, logotips, disseny, imatges i codi font utilitzat per a la seva programació.

 

9.- Ús del servei i responsabilitats

Sac Samarretes no es fa responsable del contingut dels enllaços a altres pàgines web que no siguin titularitat seva i que, per tant, no poden ser controlades per aquesta.

Errors en les connexions, cas fortuït i força major Sac Samarretes. no serà responsable dels errors, retards en l'accés, retards en el sistema o qualsevol anomalia que pugui sorgir en relació amb problemes de caràcter general en la xarxa Internet, causes de cas fortuït o força major o qualsevol altra contingència totalment imprevisible i per tant aliena a la bona fe de l'empresa. Sac Samarretes es compromet a tractar de solucionar aquestes incidències posant tots els mitjans al seu abast i oferint tot el suport necessari a l'usuari per solucionar les incidències de la forma més ràpida i satisfactòria possible. Així mateix Sac Samarretes no serà responsable dels errors que per aquestes causes es puguin produir en les comunicacions, esborrat o transicions incompletes, de manera que no garanteix que el lloc web estigui en tot moment operatiu quan es degui a qüestions no imputables a Sac Samarretes que aquesta no pugui resoldre amb els mitjans que estan al seu abast.

Ús del lloc web: Sac Samarretes no serà responsable en cap cas pels errors o danys produïts per l'ús ineficient i de mala fe del servei per part de l'Usuari. Tampoc serà responsable Sac Samarretes de les conseqüències majors o menors per la falta de comunicació entre Sac Samarretes i l'Usuari quan sigui imputable al no funcionament del correu electrònic facilitat o/a la falsedat de les dades proporcionades per l'usuari en el seu registre d'usuari a sacsamarretes.es

Responsabilitat: Sac Samarretes assumeix les responsabilitats a que hi pugui haver lloc per la prestació dels serveis que ofereix en els límits i tal com s'especifica en les diferents condicions generals de contractació dels serveis que es posen a disposició de l'usuari.

Responsabilitat Del Usuari:

Bon ús del servei: L'usuari està obligat a fer un bon ús del servei i per tant a no utilitzar-lo de mala fe per a qualsevol pràctica que estigui prohibida per la llei o rebutjada pels usos mercantils Sac Samarretes, queda facultada per mitjà de les presents Condicions Generals, a partir del moment en què tingui coneixement fefaent de la realització per part de l'usuari de qualsevol actuació o ús il·legal en general, a posar en coneixement de les autoritats competents aquestes circumstàncies i donar de baixa l'usuari o restringir l'accés al lloc web de Sac samarretes.es L'usuari serà l'únic responsable davant qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial iniciada per tercers perjudicats directament per l'USUARI davant Jutjats o altres organismes, assumint aquest totes les despeses, costos i indemnitzacions que, si s'escau , pugui assumir Sac Samarretes si la reclamació és dirigida contra aquesta. Així mateix, Sac Samarretes col·laborarà i notificarà a l'autoritat competent aquestes incidències en el moment en què tingui coneixement fefaent que els danys ocasionats constitueixin qualsevol tipus d'activitat il·lícita, especialment en l'àmbit de continguts introduïts per l'usuari que puguin vulnerar drets o interessos legítims de Sac Samarretes de tercers.

Diligència deguda: L'usuari es responsabilitza de realitzar totes les actuacions que li siguin requerides amb la diligència deguda. Amb caràcter especial, l'USUARI ha de ser diligent pel que fa a l'actualització i veracitat de les seves dades personals, fonamentalment del correu electrònic assenyalat en la compra com a via principal de contacte amb Sac Samarretes.

 

10.- Privacitat i Protecció de Dades Personals

Mitjançant el lliurament de l'adreça de correu electrònic o altres dades personals, requisit necessari per a la contractació de certs serveis, els Clients donen el seu permís perquè aquestes adreces siguin tractades i a més a més, utilitzades per enviar comunicacions comercials de promoció o publicitat dels serveis i productes oferts per sacsamarretes.es. Sac Samarretes posa a disposició dels Clients l'adreça de correu electrònic info@sacsamarretes.es perquè aquests revoquin el consentiment prestat. Així com l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició garantits per la legislació vigent.

Sac Samarretes declara que compleix la normativa vigent respecte a la protecció de dades, en particular la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, que desenvolupa la citada llei orgànica.

 

11.- Nul·litat i ineficàcia de les Clàusules

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions generals fos declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, tal nul·litat o ineficàcia afectarà només a aquesta disposició o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les Condicions Generals en tota la resta, tenint-se tal disposició, o la part de la mateixa que resultés afectada, per no posada.

 

12.- Legislació aplicable i jurisdicció competent.

Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre la interpretació, aplicació i compliment de les mateixes. L'usuari, per virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest avís legal, renuncia expressament a qualsevol fur que, per aplicació de la Llei d'Enjudiciament Civil vigent pogués correspondre-li.


  • preus especiales