Notice: Trying to get property of non-object in /srv/vhost/sacsamarretes.es/home/html/classes/Tools.php on line 1222
Nosaltres - Sac samarretes

Nosaltres

Vàrem néixer al barri de Gràcia a Barcelona fa gairebé 40 anys (1977).

Se’ns va ocorre especialitzar-nos en samarretes bàsiques llises, en aquells moments, no coneixem botigues dedicades exclusivament a samarretes a Barcelona.

Al començar no teníem una gran varietat ni de colors ni de patronatges, ja que en aquells moments no hi havia un mercat de moda per les samarretes. Només teníem 5 colors de samarretes i eren unisex, a l’estiu de màniga curta i a l’hivern de màniga llarga.

El següent pas va ser apostar per les famoses dessuadores MORGAN, tan de moda en aquells moments als EEUU, però aquí eren unes grans desconegudes. No va trigar gaire temps a que triomféssim entre els joves catalans.

Hem col·laborat a crear la cultura de la samarreta, quan encara no estaven de moda vam instar per ampliar els colors, demanar nous models, i diferents patronatges.

Al ser una peça molt còmoda, va començar a triomfar entre els joves, els esportistes, els treballadors i tothom que la provava. Moltes empreses, escoles i clubs esportius la van introduir en el seu vestuari.


S’han ampliat els patronatges hi ha molts models, tenim una gama de 40 colors diferents, i disponibilitat de models tot l’any.

Estem en condicions de personalitzar la vostre samarreta com vulgueu, només cal que escolliu el color i ens envieu el vostre dibuix.

Ens coneix tot Barcelona per les nostres samarretes. Tenim 2 botigues la pionera a Gràcia i la nova que es va inaugurar el 2013 al barri de Sant Andreu.

Veniu tot passejant a les nostres botigues i deixeu-vos seduir per les nostres samarretes.


  • preus especiales