Notice: Trying to get property of non-object in /srv/vhost/sacsamarretes.es/home/html/classes/Tools.php on line 1222
Enviaments - Sac samarretes

Enviaments

 

L'enviament dels articles comprats en la tenda online sacsamarretes.es són gestionats a través de la companyia Correos Express

Els terminis de lliurament varien en funció de la destinació de l'enviament:

Espanya i Portugal: 10

Balears, Canàries, Ceuta i Melilla:  12

Comunitat Europea:  12

Fora de la Comunitat Europea: 20

Informació important per a enviaments internacionals i altres destinacions:  Els impostos de duanes locals no estan inclosos en les despeses d'enviament pagats en la seva Ordre de Compra.  Sac samarretes no té control sobre aquestes polítiques fiscals que varien de país a país. El servei de missatgeria internacional li pot presentar una factura independent de les autoritats locals duaneres.

No es realitzen enviaments dissabtes, diumenges ni festius.

El cost de l'enviament serà calculat automàticament i detallat en el moment de confirmar la compra perquè ho aprovi sempre el client abans de confirmar el pagament. Els costos d'enviament varien en funció del lloc de lliurament.

  • Península i Balears,
  • Canàries, Ceuta i Melilla
  • Comunitat Europea
  • Fora de la Comunitat Europea

Per evitar problemes en el cas que vostè no es trobés al domicili en el moment del lliurament serà necessari que ens faciliti un telèfon de contacte en el qual poder localitzar-la. 

Sac samarretes es compromet a lliurar els productes en perfecte estat en l'adreça que l'usuari assenyali en el formulari de comanda, dins de l'horari laboral habitual. No es faran entregues al apartats de correus.  

Sac samarretes no serà responsable pels errors causats en el lliurament quan l'adreça d'enviament introduïda per l'usuari en el formulari de comanda no s'ajusti a la realitat o hagi estat omesa. Si en el moment del lliurament l'usuari es troba absent, el transportista deixarà un comprovant indicant com procedir per concertar un nou lliurament.  

Si passats set dies hàbils des de la sortida a repartiment de la comanda no s'hagués concertat el lliurament, l'usuari haurà de posar-se en contacte amb info@sacsamarretes.es


  • preus especiales